Поради големия интерес продължаваме с онлайн медитациите два пъти седмично и още нещо!

В края на всеки месец всички записали се, ще получават имейл с график за следващия.

Всеки вторник и петък през месеца ще се провеждат онлайн медитации-упражнения по темата от семинара.

Всеки последен петък на всеки месец, вместо медитация, ще има обща среща, където ще дискутираме преживявания, въпроси, които ви вълнуват и ще споделяме опит.

Подсъзнанието е там, където се свързваме с квантовото поле. То не ни принадлежи, защото е владение на висшия разум. В резултат на работата на човек с неговите енергийни центрове, все повече и повече започва да се отваря третото око и подсъзнанието започва да получава божествена енергия непосредствено. Така постепенно се събужда връзката на подсъзнанието със съзнанието на човека и той еволюира, издига се духовно. Подсъзнанието управлява неосъзнатите процеси в човека. То носи огромна отговорност за духовното израстване и енергийната чистота на човека. То е връзката между материалното и нематериалното.

Подсъзнанието може да бъде включено единствено с позволението на висшия разум и по молба на човека. Изисква се определена степен на осъзнатост и силна енергия, за да може човек да общува с подсъзнанието.

Как да общуваме с подсъзнанието ще научите в следващия модул от нашите практики, които започват на 2 септември 2022 г. от 19:30 ч.

Цената на обучението за м. юли ще е 100 лв. за участие + 50 лв.  за записите на упражненията. Моля заплащането да става преди началото на курса.

За повече информация и записване на www.aretacentre.com, на info@aretacentre.com или на тел. +359898667470

 

ВАЖНО: За всички желаещи, медитациите се провеждат и на живо в местност Евксиноград, Варна. За повече информация се обадете на тел. 089 866 7470.

Пълен списък с темите на всички предходни медитации можете да намерите тук.

Очакваме ви!