Поради големия интерес продължаваме с онлайн медитациите два пъти седмично и още нещо!

В края на всеки месец всички записали се, ще получават имейл с график за следващия.

Всеки вторник и петък през месеца ще се провеждат онлайн медитации-упражнения по темата от семинара.

Всеки последен петък на всеки месец, вместо медитация, ще има обща среща, където ще дискутираме преживявания, въпроси, които ви вълнуват и ще споделяме опит.

Как да накараме мозъкът ни да работи по-добре, как да променим картината за самите себе си и как да се освободим от навика да живеем в миналото. Д-р Джо Диспенза дава технологията за това  как да работим на квантово ниво със съзнанието си, така че да постигнем бързи и дори моментални резултати. Ще следваме неговите стъпки, ще говорим и ще практикуваме на следващото ниво на нашето обучение. Този  път няма да има лекция, а преди всяко упражнение ще ви даваме информация за това какво и как да променим себе си без съпротива и с удоволствие. Така ще стимулираме мозъка още повече и вие самите ще сте активни по нов начин по време на упражненията. Заниманията ще са с продължителност около 1 час.

Цената на обучението за м. май ще е 100 лв. за участие + 50 лв.  за записите на упражненията. Моля заплащането да става преди началото на курса.

За повече информация и записване на www.aretacentre.com, на info@aretacentre.com или на тел. +359898667470

 

ВАЖНО: За всички желаещи, медитациите се провеждат и на живо в местност Евксиноград, Варна. За повече информация се обадете на тел. 089 866 7470.


За записвания, можете да се обадите на посочения телефон или да пишете на имейл: info@aretacentre.com 

Пълен списък с темите на всички предходни медитации можете да намерите тук.

Очакваме ви!