Areta

Информационен email

Абонирайте се за нашите класове, публикации и видеоклипове

Нашите Партньори

Нови продукти »

Няма нови продукти в момента

Меню

Вашият достъп до и използването на Сайта се подчинява на изложените тук Условия за ползване и всички приложими закони и регулации. Ако вие не сте съгласни и не приемате тези Условия за ползване без ограничения и безусловно, умоляваме Ви да не ползвате този сайт.


Собственост над съдържанието

Съдържанието на страниците на Арета ЕООД, в това число текстове, графики, фотографии, е със защитено авторско право © Арета ЕООД 2008. В случаите, когато дадена част от съдържанието е собственост на друго лице, то е изрично упоменато и за поставянето на съответното съдържание Арета ЕООД е поискала съгласието на собственика.

Възпроизвеждането, прехвърлянето, разпространяването или запаметяването на част или на цялото съдържание на Сайта в каквато и да било форма, без предварително писмено разрешение на Арета ЕООД или на съответните упоменати собственици е забранено с изключение на случаите, когато употребата на Съдържанието се осъществява с некомерсиална цел. В тези случаи сте задължени да поставите хипервръзка към нас www.aretacentre.com, в Интернет сайтове и печатни издания, цитиране на името на уеб сайта и интернет адреса в радиостанции, изписване на името на сайта, интернет адреса и съобщаване на името му в телевизионни предавания.

Собственост въху дизайна на Сайта

Дизайна на цялостния проект интернет сайт www.aretacentre.com е собственост на Артвижън ЕООД и е защитен с авторско право © Артвижън ЕООД 2008. Копирането, разпространяването, поместването на част или на целия програмен сорс код или на пикчари изграждащи дизайна на Сайта без предварително писмено разрешение от Артвижън ЕООД е забранено, освен в случаите когато то е за Ваша лична некомерсиална употреба. За контакти пишете ни на е-майл: webdesign@artvision-bg.com


Без гаранции

Цялото съдържание подлежи на периодични промени и се предоставя такова, каквото е, без никаква гаранция от какъвто и да е вид, точно изразена или подразбираща се. Арета ЕООД не гарантира, нито поема отговорност, че начинът, по който Вие може да използвате каквото и да е Съдържание, няма да наруши правата на трети страни, нито че Съдържанието е правилно, пълно или актуално.

Промяна на Условията

Арета ЕООД може по всяко време, без предизвестие, да промени тези Условия за ползване чрез актуализиране на този документ. Ваше е задължението да посещавате периодично тази страница с цел да се запознаете с актуализираните Условия за ползване, тъй като те са обвързващи за Вас.


НачалоНачало

Количка  

(празна)

анонс

Обща Изложба
Обща Изложба

Художници

Какво казват лидерите

Новите деца


Dessie Baggio - Психолог на свободна практика в Бордо, Франция.

Открийте ни във FB

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Език - Валута

Публикации

Валутна информация


Купува Продава
CHF 1.584 1.634
EUR 1.951 1.959
GBP 2.288 2.338
USD 1.507 1.547