Areta

Информационен email

Абонирайте се за нашите класове, публикации и видеоклипове

Нашите Партньори

Нови продукти »

Няма нови продукти в момента

Меню

Вашият достъп до и използването на Сайта се подчинява на изложените тук Условия за ползване и всички приложими закони и регулации. Ако вие не сте съгласни и не приемате тези Условия за ползване без ограничения и безусловно, умоляваме Ви да не ползвате този сайт.


Собственост над съдържанието

Съдържанието на страниците на Арета ЕООД, в това число текстове, графики, фотографии, е със защитено авторско право © Арета ЕООД 2008. В случаите, когато дадена част от съдържанието е собственост на друго лице, то е изрично упоменато и за поставянето на съответното съдържание Арета ЕООД е поискала съгласието на собственика.

Възпроизвеждането, прехвърлянето, разпространяването или запаметяването на част или на цялото съдържание на Сайта в каквато и да било форма, без предварително писмено разрешение на Арета ЕООД или на съответните упоменати собственици е забранено с изключение на случаите, когато употребата на Съдържанието се осъществява с некомерсиална цел. В тези случаи сте задължени да поставите хипервръзка към нас www.aretacentre.com, в Интернет сайтове и печатни издания, цитиране на името на уеб сайта и интернет адреса в радиостанции, изписване на името на сайта, интернет адреса и съобщаване на името му в телевизионни предавания.

Собственост въху дизайна на Сайта

Дизайна на цялостния проект интернет сайт www.aretacentre.com е собственост на Артвижън ЕООД и е защитен с авторско право © Артвижън ЕООД 2008. Копирането, разпространяването, поместването на част или на целия програмен сорс код или на пикчари изграждащи дизайна на Сайта без предварително писмено разрешение от Артвижън ЕООД е забранено, освен в случаите когато то е за Ваша лична некомерсиална употреба. За контакти пишете ни на е-майл: webdesign@artvision-bg.com


Без гаранции

Цялото съдържание подлежи на периодични промени и се предоставя такова, каквото е, без никаква гаранция от какъвто и да е вид, точно изразена или подразбираща се. Арета ЕООД не гарантира, нито поема отговорност, че начинът, по който Вие може да използвате каквото и да е Съдържание, няма да наруши правата на трети страни, нито че Съдържанието е правилно, пълно или актуално.

Промяна на Условията

Арета ЕООД може по всяко време, без предизвестие, да промени тези Условия за ползване чрез актуализиране на този документ. Ваше е задължението да посещавате периодично тази страница с цел да се запознаете с актуализираните Условия за ползване, тъй като те са обвързващи за Вас.


НачалоНачало

Количка  

(празна)

анонс

Обща Изложба
Обща Изложба

Художници

Какво казват лидерите

Румен Статков


Румен Статков художник

Открийте ни във FB

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Език - Валута

Публикации

Валутна информация


Купува Продава
CHF 1.584 1.634
EUR 1.951 1.959
GBP 2.288 2.338
USD 1.507 1.547