Areta

Информационен email

Абонирайте се за нашите класове, публикации и видеоклипове

Нашите Партньори

Нови продукти »

Няма нови продукти в момента

Меню

В Арета център ще направим презентация с вход свободен на курса „Психология на танца” / Вътрешен път към истинската същност чрез психология на танца/

Може ли танцът да промени живота ни? Ще се убедите чрез това обучение. Чрез танца ще постигнете вътрешна хармония , ще намерите вътрешния си център,  ритъма във вас и пластичността, ще  разрешите психически и емоционални проблеми, постигнете пълна трансформация.

Обучението ще се провежда веднъж седмично ис продължителност 3 часа.

Ето някои от темите:     1. Методика на тялото

                                   2.  Умения за концентрация

                                   3. Центриране чрез  танца

                                   4. Умение за партньорство и др.

 

Начало на курса „Психология на танца - 

 

Телесно-енергийна дисциплина, която събужда най-дълбоката памет на тялото ни /клетъчна памет/ и освобождава творческите, лечебните и интерперсоналните ни енергии.

Това е дълбочинен метод за самоизследване и личностно развитие чрез изразното движение, осъзнатото дишане, динамичната визуализация и музиката.

Интегрира древните техники за овладяване на  основните енергии на нашите седем чакри  и модерните техники от трансперсоналната и интегрална психология.

Не е необходимо да имате опит в танците, тъй като не става въпрос за сложни, хореографски движения, за хармонизиране и освобождаване на енергиите чрез движението на тялото и съзнанието, внасяне на ритмика в движенията, мислите и емоциите.

Подобрява тонуса, междуличностните отношения иумението да съжителстваме по-добре със себе си. Повишава творческите импулси и появата на нови интереси, да общуваме по нов начин, да продължим да се учим и да повярваме в себе си, да се опознаем отново.

Това е нов начин да използваме тялото си като основен инструмент за ясни и точни неформални послания – с усмивка, изящество, осанка и смного финес. Можем да хвърлим от гърба си няколко раници с грижи, емоционални проблеми и килограми, да изглеждаме по-млади, здрави и жизнени.

 

Цена  на едно посещение -  20 лв. и  месечен абонамент – 65 лв.

 

 

Свободни презентации на курса ще има всеки четвъртък от 18 ч.

 

Водеща : Звезделина


НачалоНачало

Количка  

(празна)

анонс

Обща Изложба
Обща Изложба

Художници

Какво казват лидерите

Румен Статков


Румен Статков художник

Открийте ни във FB

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Език - Валута

Публикации

Валутна информация


Купува Продава
CHF 1.584 1.634
EUR 1.951 1.959
GBP 2.288 2.338
USD 1.507 1.547