Areta

Информационен email

Абонирайте се за нашите класове, публикации и видеоклипове

Нашите Партньори

Нови продукти »

Няма нови продукти в момента

Меню

Какво казват лидерите


 

Мариана Дончева - управител на Bio Azienda FONTENUOVA, Тоскана, Италия.

Преди да се върне към майката Природа, разхождаше варненското златно съкровище по света като професионален историк в Археологическия музей във Варна.

 

 

Когато преди 17 години попаднах по съвета на приятелка в център Арета бях в меко казано труден етап от живота си. Записах се на един от курсовете на Валя Антонова по релаксация и медитация . По онова време медитацията беше все още почти тайно занимание за откачалки..нещо като вещерско сборище, в очите на повечето хора. Колкото и да ми беше объркан живота в този момент все пак бях успяла да доловя, че проблемите ми не са чисто технически и си имат първопричина някъде вътре в мен. Бях започнала да чета всичко, което ми попадне пред очите на тази тема…

Обучението при Валя ме научи да се концентрирам и отпускам в същото време, да видя себе си през друга призма и да променя драматично самооценката си. Беше си истински квантов преход . Очаквах си занятията с нетърпение за да се върна отново в “залата с картините”, където всичко изглеждаше по различен начин. И да си поговоря с Валя. С времето тези разговори станаха по дълбоки и винаги ме тласкаха към следващо осъзнаване. И сложиха ред в хаоса от знания, който трупах след всяка нова книга.

Срещата и общуването ми с Валя Антонова стана всъщност начало на срещата ми със самата мене. И начало на освобождението ми от страховете и комплексите… Винаги ще и бъда благодарна за това.

 


 

 

Dessie Baggio Психолог на свободна практика в Бордо, Франция. Практикувам поведенческа и когнитивна терапия с деца, подрастващи и възрастни.

 

 

 

 

Срещнах Валя Антонова по пътя си в търсене на “новото”. Тя пое ръката ми и ме поведе. Напред.

Отваряйки очи към познанието, открих до себе си една прекрасна личност, един ивключитилен специалист, един много добър човек...

Наред с отличните си професионални качества, Валя обучава и с неизмеримата си душевност, с пълнотата на мисленето, което формира, с ценностите, които споделя и дарява.

Център Арета стана истински храм за различно мислещите и търсещи хора, приюти художници, поети, философи, психолози, духовни водачи...

Тук се работи за израстване на личността,за щастие и благополучие, за ново мислене, за развиване на твортворческия потенциал, за емоционално развитие, за търсене на смисъла на древната мъдрост в нашето съвремие, за прилагане на модерните техники за личностно изграждане и развитие , за формиране на българсака памет и самосъзнание.

С Валя не само научих професията си, но и порастнах като личност и душевност.

 

 


 

Маргарита Наумова

 

Световнопризнат ИТ Експерт

 

Основател на Inspirit (www.inspirit.bg) и SQL Master Academy (www.sqlmasteracademy.com)

 

 

 

Валя е един от най-близките за мен и семейството ми хора. Това е човекът, който ми е помагал да повярвам в себе си, когато съм имала най-голяма необходимост от това, и най-важното да мога сама да се издърпвам и възстановявам и да продължавам да следвам пътя си. Нейните медитации, лекции, съвети и дори само присъствие са идвали и идват винаги в подходящия момент. Галерия Арета е за мен кът за зареждане, любимо място, на което винаги се връщам с удоволствие.

 


 Ивайло Борисов – Най-нестандартно мислещият човек, преминал успешно обучение в център Арета.

 

 

 

 

 

Един приятелески разговор за проблемите на българина, света, духовната празнота в нас и self-help индустрията.

http://ohsassy.com/whazzat/people-places/%d0%b2%d0%b0%d0%bb%d1%8f-%d0%be%d1%82-%d1%86%d0%b5%d0%bd%d1%82%d1%8a%d1%80-%d0%b0%d1%80%d0%b5%d1%82%d0%b0/


 

 

Румен Статков - Художник

 

 

 

 

 

Център АРЕТА се пише с главни букви. Започнах и работя вече доста години с арт центъра. Именно там се появи възможност, която наклони везните в полза на силата и вярата - сам да осъществявам и формирам всичко, около себе си. Когато се отваря нова страница с нова идея, ново начало и всичко неразделно свързано с визията на съвременния свят, съвпадащо с реалността на всемирните правила, може да бъде споделено и разбрано в център АРЕТА. Всяко ново визуализиране и послание е отражение на вечното движение във Вселената, обратно на повтарящата се имитация, парадност и предрасъдъци на официалната култура - създавана по човешки правила. Състояния, като себеопознаване, преоткриване, претворяване, осъзнаване, осмисляне и популяризиране и всичко свързано с непреходното, съзидателното и реално-необходимо, могат да бъдат обсъдени , осъществени и реализирани в център АРЕТА.

А център АРЕТА , това е - Валентина Антонова.


 

 


НачалоНачало

Количка  

(празна)

анонс

Обща Изложба
Обща Изложба

Художници

Какво казват лидерите

Галерия


Ивайло Борисов

Открийте ни във FB

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Език - Валута

Публикации

Валутна информация


Купува Продава
CHF 1.584 1.634
EUR 1.951 1.959
GBP 2.288 2.338
USD 1.507 1.547