Areta

Информационен email

Абонирайте се за нашите класове, публикации и видеоклипове

Нашите Партньори

Нови продукти »

Няма нови продукти в момента

Меню

Нашият Екип

                    Росица Велева - Балек

Валентина Антонова        Росица Велева - Балек            

 

 

 

 

 

 

Валентина Антонова

Валентина Антонова

 

 

Целият ми сегашен живот е едно припомняне на бъдещето. Всяка стъпка е отключва

не на забравено познание, с което се изгражда следващото стъпало. Всяка стъпка е закъснялото обяснение на предишни случайни събития, които

са част от цялата холограма на нашето съществуване. Миналото, настоящето и бъдещето са едно и също нещо в нашето съзнание.

Бях на 7 години когато се научих да плувам и започнах да имам преживявания, които по-късно осъзнах и разбрах, че съвременната наука определя като гранични състояния на съзнанието. Занимавах се 17 години почти професионално с плуване, станах майстор на спорта, после станах световен шампион по водно спасяване, но по-важното е, че спортът ми позволи да изградя качества и умения, които по друг начин нямаше да притежавам. Случано!

Преживях победи и поражения и се научих да се изправям след всеки неуспех. Преживях невероятни вътрешни състояния, които могат да се нарекат паралелен живот. Оключиха се древни познания, съответно нови въпроси и те събудиха интереса към научното обяснение. Завърших френска гимназия, после испанска филология в СУ, но интересът ми винаги е бил насочен към физиката и тя стана мое хоби. Случайно!

Работих 15 години като преводач към министерски съвет и към министерство на външните работи и това ми помогна да науча няколко езика, както формалния и неформален език на общуване между хората. След това заръших психология в СУ , като никога не съм преставала да следя развитието на науката за изследване на космоса и човека и особенно квантовата физика, която все повече и по-точно обяснява човека и съзнанието. Защото търся научно обяснение на всяко гранично преживяване, на всяка новооткрита вътрешна територия, на всеки нов поглед към големия космос.
И така всички стъпала са построени дотук и обясняват защо така се е подредило моето минало и откъде идват знанията ми, а резултатите до момента обясняват предишните преживявания и опитности, и подреждат холографската вселена в мен. Всичко, което зная и мога, искам да предам на другите и да ги уверя, че всеки един от тях знае и може, колкото най-гениалните и светли умове. 

 

 

 

Росица Велева - БалекРосица Велева - Балек

Професионален коуч, консултант, фасилитатор и мотивационен лектор в областта на коучинга, мениджмънта и лидерството. Тя работи и живее във Франция от 22 години. От март 2010 е управител на фирмата Роберт - Велева Консултинг ООД, която предоставя обученията и опита на френската фирма СR..Consulting в източна Европа.  За година и половина

-  тя спечели първата обществена поръчка за усвояване на коучинг умения в България и обучи 62 мениджъра на „ Софийска вода”

- обучи информационната служба на Министерския съвет

- проведе първото сертифицирано обучение „Изкуството да бъдеш Коуч” в София, в момента води същото във  Варна и през октомври ще бъде проведен втория шестмесечен курс в София

- обучи 7 групи по 15 участника в умения за „Лидер-Коуч 3-то поколение”,  всред които беше ръководството на КНСБ

- придружава индивидуално като коуч и фасилитатор 35 ръководители и мениджъри в България

- през 2011 спечели в Брюксел иновационен европейски проект за « Коучинг методология за преподаватели », в партньорство с 5 държави

Росица е полиглот, използува 4 работни езика. Тя е българката, която коучира и обучава във Франция топ мениджмънта на Шанел, Картие, групата Фолксваген и други.

 

СR..Consulting е френска консултантска фирма, специализира­на в предоставянето на решения в сферата на управлението и развитието на човешкия капитал.

Нашият екип съчетава уменията на три професии – коучинг, консулти­ране и обучение, които гарантират дълготрайни успехи и върхови постижения.

 

През последните петнадесет години ние подготвихме повече от 7000 рьководни кадри, които днес са Лидери и творят атмос­фера, в която техните екипи се чустват неразделна част от организацията и дават най-доброто от себе си за реализация­та на целите и за постигането на трайни успехи.

 

Нашите основни обучения са : 

 

 Ефикасен мениджмънт

Индивидуален и групов коучинг

Лидер-Коуч 3-то поколение

Развитие на човешкия капитал

Изграждане и сплотяване на екип

Управление на промяната

Заемане на нов пост

НЛП техники за лидери - презентационни и комуникационни умения

Умения за продажби

Умения за водене на преговори

Управление на информацията и комуникация с медиите

Управление на стреса

Управление на времето

Фасилитации

Обучения на обучители

 

 

Нашите клиенти са в секторите: 

-        Здравеопазване и хуманитарни организации - Biomériaux,Hôpital Bichat, Oméga Beauté, Laafi

-        Aвтомобилна индустрия – Groupe Volkswagen France (Volkswagen, Audi, Skoda, Seat), Ford

-        Лукс & Козметика - LVMH, Chanel, Weston, Lancel, Cartier, Louis Pion, Parfums Lolita Lempicka

-        Индустрия – Butagaz, Delphi, Daher, Alcan packing Beauty, 7 d’Armor

-        Дистрибуция – Auchan, Carrefour, Mim, Sephora, Toys R Us, Franck Provost, Levi’s, 5 à Sec

-        Туризъм – Compagnie des Alpes, Four seasons – Hôtel George V, Cercle des Vacances, Cercle des Vols

-        Реклама & Комуникация – Ogilvy, La Tribune, RMC

-        Телекомуникация – Indom,Interactive Data,Buongiorno, Netapsys, Apside,Business at Work, Magic Software

-        Банки & Застрахователни д-ва & Нотариус – Banque postale, Crédit Mutuel, Pergam Finance, Axa, Chambre des Notaires à Paris, Swiss Life, Groupe Crédit agricole

-        Одит & Консултинг & Обучение – Pricewaterhoosse Coopers, Grant Thornton, Clifford Chance, Veritas, Sophie Dupaigne, Carnegie, Caméléon Management

-        Услуги – Manutan, KS Interim, Cremonini 

-        Политически формации & Профсъюзи

-        Университет Пиер и Мари Кюри -Сорбоната 

 


НачалоНачало

Количка  

(празна)

анонс

Обща Изложба
Обща Изложба

Художници

Какво казват лидерите

Новите деца


Dessie Baggio - Психолог на свободна практика в Бордо, Франция.

Открийте ни във FB

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Език - Валута

Публикации

Валутна информация


Купува Продава
CHF 1.584 1.634
EUR 1.951 1.959
GBP 2.288 2.338
USD 1.507 1.547