Areta

Информационен email

Абонирайте се за нашите класове, публикации и видеоклипове

Нашите Партньори

Нови продукти »

Няма нови продукти в момента

Меню

 

Добре Дошли в Център "Арета"

Галерия - Арета Обучение - Арета Новите деца

 

 

Център Арета, гр. Варна,м-ст Евксиноград, ул. 15 № 25, тел. 0898 667 470

www.aretacentre.com, e-mail: info@aretacentre.com

 

Нов адрес в Варна, кв. Левски, ул. Зора № 6


 

 

 

СЕРТИФИКАЦИОНЕН МАСТЕР КЛАС ПО КОУЧИНГ

« Разкрий потенциала си » 

ПРОГРАМА - СОФИЯ

             

 

 

 

 

I модул: Основни инструменти на коучинга и тяхното практическо приложение във Вашия професионален и личен живот 

          

 

 

II модул: Кой си ти? 

 

            

III модул: Ти и процеса « Коучинг »

 

 

          

IV модул: Твоят жизнен план в действие

      

 

 

V модул: Изграждане на индивидуална стратегия за успех

 

     

 

 

 

VI модул: Излитане - стани Главен Герой на Живота си

 

 

 

 

 

Времетраене на обучението – 6 модула, 150 часа

Обучението включва: групова и индивидуална работа , индивидуален коучинг за всеки участник, работа и коучинг по двойки, групови и индивидуални супервизии, фасилитации

Мастер Класът ще бъде обогатен със следните методи: визуализация, медитация, синхронизиране, арт терапия, проективни карти, мета-техники, психологически профили

Цена -  2700 лв. /при записване до  15 септември 2016 цената е 2500 лв. ;  Възможност за разсрочено плащане

 

 

Водещи на обучението:

Росица Велева-Биалек - професионален коуч, консултант, фасилитатор, модератор и мотивационен лектор в областта на коучинга, мениджмънта и лидерството. Тя живее от 26 години във Франция, където коучира и обучава топ мениджмънта на Шанел, Картие, групата Фолксваген и други. В последните  4 години е обучила  в България  500 мениджъра от различни корпорации в умения за коучинг. Росица Велева-Биалек е автор на 2 методологии по коучинг и книга за коучинга, преведени на 5 езика.

Валентина Антонова - професионален коуч, психолог, консултант, диагностик и обучител в областта на трансперсоналната психология,филолог и  лингвист . Създател на център за медитация и духовно развитие « Арета »,-гр. Варна, където са консултирани и обучени повече от 4 хил. човека. Автор на книгата « Неразбраните деца » за новата парадигма на мислене и комуникацията между поколенията.

Юлия Банкова - професионален коуч, психолог, приказкотерапевт, Бахов терапевт и специалист по работа с проективни карти. Създател на проекта « Интелектика », фокусиран върху ранното развитие на децата.

 

 

 

 

 

Дати:

 

         1 – 2 октомври 2016

      19-20 ноември 2016

         28-29 януари 2017 

        25-26 март  2017

         20-21 май 2017 

     17-18 юни 2017

 

 

За допълнителна информация и записване: 

 

Росица Велева                e-mail: rossiveleva@yahoo.fr                   тел. 0889092915

Валентина Антонова    e-mail:  info@aretacentre.com               тел. 0898667470

Юлия Банкова                 e-mail: julianabankova@gmail.com        тел. 0887745587

 

 

 

 

Коучинг в Действие и Мастър клас

Коучинг в действие – Варна

 

Предлагаме Ви еднодневно работно ателие, в което на практика ще се запознаете и използвате новия, но доказано успешен, процес « коучинг ». Добавената стойност за Вас ще е да усъвършенствате уменията си на мениджъри, да управлявате собствения си живот и да разгърнете своя потенциал.

Обучението е подходящо за мениджъри и ръководители от всички нива, търговски представители, хора, желаещи да започнат собствен бизнес или да задълбочат личностното си развитие.

Водещата е Росица Велева-Биалек. Тя е професионален коуч, консултант, фасилитатор, модератор и мотивационен лектор в областта на коучинга, мениджмънта и лидерството. Тя живее от 26 години във Франция, където коучира и обучава топ мениджмънта на Шанел, Картие, групата Фолксваген и други. В последните  4 години е обучила  в България  500 мениджъра от различни корпорации в умения за коучинг. Росица Велева-Биалек е автор на 2 методологии по коучинг и книга за коучинга, преведени на 5 езика.

Цена 60 лева

Място на провеждане - пл. "Лаврентий" 27

На ъгъла на кръстовището на ул. Кракра и ул. Панайот Волов
GPS координати; 
Latitude: 43.205698
Longitude: 27.902121

 

За записване и информация :

Валентина Антонова , e-mail: info@aretacentre.com тел. 0898667470

Юлия Банкова, e-mail: julianabankova@gmail.com тел. 0887745587

 

 

 

 

СЕРТИФИКАЦИОНЕН МАСТЕР-КЛАС ПО КОУЧИНГ

« Разкрий потенциала си »

Първи модул на

18-19 юни 2016 във Варна

ПРОГРАМА

 

          

 

 

 

 

I модул : Основни инструменти на коучинга и тяхното практическо приложение във вашия професионален и личен живот.

 

 

II модул: Кой си ти?

 

 

III модул: Ти и процеса « Коучинг »

 

            

 IV модул: Твоят жизнен план в действие

 

                         

 

V модул: Изграждане на индивидуална стратегия за успех

 

     

 

 

VI модул: Излитане - стани Главен Герой на Живота си

 


 


В обучението ще бъдат използвани следните методи и техники:

 

индивидуален коучинг

визуализация

коучинг по двойки

синхронизиране

групов коучинг

арт терапия

ситуационен коучинг

проективни карти

даване и получаване на обратна връзка

нумерология

медитация

астрология

самооценки

тестове и много други

 

Времетраене – 6 модула, 150 часа

Групово обучение, групови и индивидуална супервизия, индивидуален коучинг за всеки участник, индивидуална работа и коучинг, работа и коучинг по двойки

Цена -  2500 лв. /при записване до 13.06.2016 цената е 2200 лв. с възможност за разсрочено плащане/

 

Водещи на обучението:

Росица Велева-Биалек - професионален коуч, консултант, фасилитатор, модератор и мотивационен лектор в областта на коучинга, мениджмънта и лидерството. Тя живее от 26 години във Франция, където коучира и обучава топ мениджмънта на Шанел, Картие, групата Фолксваген и други. В последните  4 години е обучила  в България  500 мениджъра от различни корпорации в умения за коучинг. Росица Велева-Биалек е автор на 2 методологии по коучинг и книга за коучинга, преведени на 5 езика.

Валентина Антонова - професионален коуч, психолог, консултант, диагностик и обучител в областта на трансперсоналната психология,филолог и  лингвист . Създател на център за медитация и духовно развитие "Арета",-гр. Варна., където са консултирани обучени повече от 4 хил. човека. Автор на книгата "Неразбраните деца" за новата парадигма на мислене и комуникацията между поколенията.

Юлия Банкова е професионален коуч, практикуващ психолог, приказкотерапевт и специалист по работа с проективни карти. Работи с деца и възрастни. Създател е на проекта „Интелектика“, фокусиран върху ранното развитие на децата.

 

 

Дати:

 

        18-19 юни 2016

      10-11 септември 2016

        26-27 ноември 2016 

        21-22 януари 2017

        15-16 април 2017 

      3-4 юни 2017

 

 

За допълнителна информация и записване:

Валентина Антонова , e-mail: info@aretacentre.com тел. 0898667470

Юлия Банкова, e-mail: julianabankova@gmail.com тел. 0887745587

 

 


 

 

 

 

Медитация - Изкуството на истиския живот

Подновявам медитативните практики в ново пространство, извън града, на място, където енергията е чиста и силна. Програмата на практиките предвижда последователно надграждане на тема „Личностна реализация“ , без да ангажира участниците в постоянно присъствие. Всеки избира своето участие. Отделните теми и дати ще съобщавам поне десет дена предварително и ще ги обявявам в сайта на Арета – www.aretacentre.com , както и във профилите във фейсбук.

Първата среща е на 25 прил от 10 ч. Адрес : Варна, м-т Евксиноград, ул. 15 № 25, тел. 0898667470, Заплащане – според възможностите и желанието на участниците.

18 април от 10 ч. - София, кв. Витоша, ул.“21 век“ № 28 Б, ет.3, ап. 21

Програмата Личностна реализация включва практики и теми, касаещи развитието на нашия ум, извън пределите на рутинното му приложение. В резултат на ограниченото му развитие, следствие на образованието и възпитанието в посока прагматичност и рационалност, ние активно и осъзнато използваме твърде малка част от нашия капацитет. Това вече е общоприета истина. Важно е в синхром с еволюцията на нашата Земя, ние също да еволюираме и да самоосъзнаем щастието от истинското съществуване, да овладеем изкуството да пробудим самите себе си и да общуваме с нашето тяло, ум и душа, да разбираме големия космос и да постигнем вътрешно щастие и свобода. Тук можете да практикувате и да учите чрез лично преживяване на мига.

Възможно е индивидуално обучение след предварително обучение.

Първата тема е : „ Какво се случва около нас и с нас и какви са признаците за духовно израстване?“

Предстои обучение по „Психолгия на бъдещето“, което е продължение на предшините две – Психология на 3-то хилядолетие и Квантова психология. Програмата ще е с продължителност една година , като сесиите ще са веднъж месечно през уикендите с продължителност 5-7 учебни часа. Програмата,темите и условията ще бъдаг публикувани в сайта на Арета, както и в профилите във фейсбук.

 

 


 

 


към статията =>

Арета център е първото българско средище за хора, които вярват, че всеки сам може да управлява потенциала си , да преодолява българските негативни модели на мислене и да се осмели да промени съдбата си. . За много хора «Арета» е ново начало, нов живот, нови хоризонти за личностна реализация и щастие. Основан е през 1995 г. и се ръководи от Валентина Антонова.

Арт център “Арета” е школа за личностно израстване и благополучие, за ново мислене, за развиване на твортворческия потенциал, за емоционално израстване и усвояване на древната мъдрост и модерните техники за личностно израстване , за пробуждане на българсака памет и самосъзнание. Тук се учим как да общуваме с децата от последните поколения, как да станем по-осъзнати родители, да прилагаме в ежедневието познанията от древността за хармоничен и здравословен живот. Тук се учим да бъдем себе си, да прилагаме в работата и в личните отношения най-съвременните техники като позитивно мислене, творческа визуализация, коучинг и др.

За да бъдете себе си в пълния смисъл на думата и да сте щастливи, че сте такива, каквито сте и каквито можете да бъдете, за да овладеете изкуството на живота, създадохме Арета център!

 

КАКВО ПРЕДЛАГА ЦЕНТЪР "АРЕТА"?

Искате да научите повече за себе си? Искате да надникнете в неосъзнатото си минало? Искате да се освободите от вътрешни бариери в реализацията ви, емоции, които не можете да владеете и необясними симптоми и нелечими състояния? Опитали сте какво ли не? Тогава откривате връщането в минал живот.

Повечето клиенти се връщат към минали животи посредством хипноза, но има и такива, които постигат същия ефект чрез медитация, силна концентрация на мисълта - изпитвайки силно усещане за дежавю, чрез сънища или по други начини. По този начин много хора се освобождават от хронични симптоми, които са имали цял живот, от фобии, от пристъпи на паника, от постоянно появяващи се кошмари, от необясними страхове, от затлъстяване, от повтарящи се съкрушителни връзки, от физическа болка и заболявания...

 

ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР

 

Лекции, дискусии, срещи за разпространение на познания в областта на:

- семейство, деца, взаимоотношения и поколенията на бъдещето;

-на автентичната българска история и националното самосъзнание;

- нова научна парадигма;

- екологично мислене и природосъобразния живот;

- единството между тяло-ум-съзнание;

-съвременни тенденции на модерния глобален свят;

-коучинг, брейн сторм или модели и практики за формиране на екип и развитие на малки общности;

- световните постижения в изследване на човешкото съзнание и космознанието.

Представяне на книги на теми:

Бългаска идентичност и автентична история;

Семейството и децата на бъдещето;

Световни постижения на науката, човекознанието и философията.

 

КОНСУЛТАНТСКИ ЦЕНТЪР

 

- Индивидуален и екипен коучинг;

- Индивидуaлно консултиране на родители и деца от новото хилядолетие (хиперактивни, с дефицит на вниманието, индигови и кристални);

- Семейни консултации (проблеми в общуването, несходство в характерите, преодоляване на кризи и хармонизиране на връзката);

- Бизнес консултиране за оздравяване на работния климат и екипната работа (система на 4 квадранта за формиране на екип).

ЦЕНТЪР ЗА ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ

 

1. Личностно развитие и психическо здраве:

-Релаксация и антистрес тренинги;

- Позитивно мислене и препрограмиране на подсъзнанието;

- Активиране на умствения потенциал и синхровизиране на ляво и дясно полукълбо.Интелект и емоции в хармония;

- Възстановяване и разширяване на памет, креативност и реактивност за бързи и правилни решения;

- Творческа визуализация и автосугестия;

- Обучаване на разширено сензорно възприятие и творчески състояния на съзнанието, активиране на енергийните тела.

2. Социално израстване

- Обучения в меки компетенции – комуникативност, предприемачество, работа в екип, разрешаване на проблеми, управление на кризи и учене през целия живот; - Коучинг обучение – индивидуални, групови и за обучители;

- Личност, лидерство, харизматичност;

- Тим билдинг и колективно съзнание;

- Емоционална интелигентност и интелигентнa емоционалност;

- Мултисензорен стимулатор - софт шок тренинг за бързо препрограмиране и пренастройка за ежедневно ефективно поведение.

3. Семейно израстване:

- Подготовка за родителство според новата парадигма на 21 век;

-Пренатално възпитание на родители и деца;

- Перинатални преживявания, минали прераждания и декодиране на родова памет, с цел решаване на проблеми от настоящето;

- Рисуване за изчистване на блокажи и разширяване на сензорната перцепция и отключване на творческия потенциал.

4. Самообучение

Личностното израстване може да продължи по индивидуални програми и самостоятелно с комплекси от упражнения, които предлагаме на CD носители.

Методите, с които работим са интерактивност, лично преживяване, латерално мислене, релаксация, насочена медитация, разширено мислене, информационно-енергийно преподаване и др. Ви позволяват интензивно и ефективно да постигнете желаните резултати за духовно пробуждане, изграждане на желаните от вас качества и промяната в живота.

Чрез музика, движение, рисуване и мисловни и емоционални техники даваме възможност на всеки човек да пробуди своя природен потенциал и да го реализира там, където желае и мечтае.

Заниманията се провеждат в галерията към център "Арета” или в друга подходяща обстановка , съобразена с темата на обучението и желанието на клиентите.

Количка  

(празна)

анонс

Обща Изложба
Обща Изложба

Художници

Какво казват лидерите


Маргарита Наумова

Открийте ни във FB

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Език - Валута

Публикации

Валутна информация


Купува Продава
CHF 1.584 1.634
EUR 1.951 1.959
GBP 2.288 2.338
USD 1.507 1.547